Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Projecten verhuren

Wij hebben de bewuste keuze gemaakt om onze afdeling nieuwbouw de verhuur van projecten te laten doen. Dat is de verhuur van woningen en appartementen vanuit de nieuwbouw maar ook projectmatig bestaande bouw. Het voordeel voor u bij deze keuze is dat het werkproces bij de afdeling nieuwbouw is ingericht op projectmatig werken en niet op individuele woningen. Wij vinden het belangrijk dat u geen omkijken heeft en uw woningen professioneel en georganiseerd verhuurd worden.

Neem contact met ons op

Hoe organiseer ik dat mijn project goed wordt verhuurd?

Efficiënt, een zakelijke manier van communicatie, goede rapportage en georganiseerd werven en verhuren van de woningen/appartementen.

Moet de promotie en marketing van het project georganiseerd worden, daar kunnen wij u bij helpen of nemen het werk voor u uit handen en organiseren het van A tot Z. Aan u de keuze. Of het nu gaat om vijf of tachtig woningen: de aanpak is gebaseerd op een georganiseerd werkproces.

Werkgebied

Door de samenwerking met De Koning makelaars is ons werkgebied niet alleen groot, maar ook heel verschillend. In steden als Leiden, Gouda en Utrecht is de markt voor verhuur heel anders dan in de plaatsen en dorpen in Het Groene Hart.

 

Aanbod

Om u een indruk te geven waar wij actief mee bezig zijn, bekijk dan het Actuele huuraanbod en Binnenkort nieuwbouw huuraanbod.

 

 

 

 

Deze artikelen vindt u wellicht interessant

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden